Trött

Det har blivit lite färre uppdateringar de senaste veckorna, orken har inte räckt till ett inlägg om dagen som brukar vara min ambition. Tre tuffa helger med yxa och motorsåg tar på krafterna för en lönnfet kontorsarbetare som jag. Men hav förtröstan, snart blir världsfrågorna lösta på en blogg nära dig!

Utbränd

Min länksamling Misandri 2013 växer ständigt, med en ny länk nästan varje dag. Vågar jag gissa att det blir fler än 300 innan året är slut, särskilt när TUR-Teatern hotar med fler SCUM-föreställningar? Det senaste bidraget i listan är en debattartikel i AB av en skribent från Feministiskt Pärspektiv, som lyckas vrida kvinnors inbördes mobbing till att bero på kvinnohat och patriarkat. Men efter drygt en månad har ordet ‘gubbe’ bara dykt upp någon enstaka gång, vilket bådar gott.

Dagens snackis i manosfären är annars nya välgjorda satirbloggen Feministisk Gryning, med ett helt dräpande första inlägg. Det är bara liiite så där ‘over the edge’ så man fattar att det är satir, annars hade man nog trott det var på riktigt.

9 tankar på “Trött

 1. Fast å andra sidan så är det ju faktiskt en från Feministiskt Pärspektiv som skriver vilket automatiskt innebär att det platsar i den gamla tidningen en ding ding värld. Måste vara jobbigt att ens orka gå upp på morgonen och vara så paranoid att man ser den onda patriarken i varje buske som bara väntar på att äta upp en…

   • Det var motorsågstävling i Vilhelmina. Den som snabbast kunde fälla, kvista och kapa tre jämnstora björkar utsågs till vinnare.

    Till allas förvåning stod Achmed, en flykting från Somalia, som segrare. Prisutdelaren gratulerade och frågade hur han kunde vara så snabb, det finns väl ingen skog i Somalia? Nej just det, svarade Achmed.

   • @oldman94
    Som tur är, så ska alla hyggen återplanteras (enligt lag). Skogen kommer tillbaka – iofs så tar det lång tid på våra breddgrader.

 2. En sportkrönikör som inte kände till Sara Algotsson, framstår inte som seriös. Ändå är hon ju duktigt på att känna.

  För övrig är dom hårdaste av alla, de som använder rökt sill.
  (Monty Phyton- Holy Grail)

 3. Feministisk Gryning – suveränt namn – verkar vara ett avsnitt ur Svenska Mad:)
  Eller på modern svenska: ”helt sjuuukt asså”…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s