Stålfarsan

I vissa länder lämnas CP-barnen bort till institutioner och barnhem. I andra länder får dom hänga med farsan på triathlon. Hela vägen.

Min farsa är starkare än din!

Min farsa är starkare än din!

Annonser

4 thoughts on “Stålfarsan

 1. Den farsan har en själsfrände i Dick Hoyt.

  Kanske vi borde protestera mot att dessa män hissar upp ribban för vad en pappa förväntas göra för sina barn till en fullständigt orimlig nivå? 🙂

  • Låt honom vara farsa på sitt sätt, så är jag farsa på mitt sätt. Min dotter är jämnårig med hans, men hon har inte CP, så hon kan springa sitt triathlonlopp själv. Just nu simmar hon minst en mil i veckan och styrketränar därtill, så hon skulle nog komma flera timmar före mig i mål om vi tävlade.

   När hon var yngre sa hon att hon ville bli brandtjej och jag sa att ‘då måste du kunna lyfta Pappa först’. Och fortsätter hon träna som hon gör så lär den dagen komma innan hon fyller 20. Men nu vill hon bli arkitekt och det är mer i pappas anda. Hon är bäst i klassen på allt utom musik. Simningen är hobby (hoppas jag, för ser nog hellre att hon satsar på KTH än OS).

   • Ja, det låter bra.

    Inte för att det är någon kritik mot Dick Hoyt, men när jag tittade på videon, speciellt med tanke på att pappan redan haft en hjärtinfarkt, kunde jag inte låta bli att tänka på hur sonens levnadsvillkor kommer att förändras när pappan inte längre klarar av att bära den här bördan. Det är svårt att se att någon eller något annat skulle kunna fylla det enorma tomrum som kommer att uppstå.

    Det är bara att hoppas att stålfarsorna hänger i så länge det bara går.

    Som sagt, ingen kritik. Det de gör är fantastiskt och bidrar nog enormt till att lyfta barnen till en högre nivå av självständighet och förmåga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s