Instant sixpack

Sitter på ett hotellrum i Antwerpen och tar del av de senaste rönen i Svelandskans oönskade debatt med Josefsson et al. Man blir ju verkligen sugen på att se ett filmklipp med hela debatten så man får veta vad det var Josefsson sa som var så hemskt att Mymlan kände sig tvungen att ragla fram på fyllan och göra bort sig inför hela mediesverige. Eftersom ingen på feministsidan vill precisera vad han sa, så var det förmodligen helt oförargligt. Men jag orkar inte ge mig in i den debatten just nu. Och det behövs knappast heller, eftersom hela bloggosfären är full av den.

Tidigare idag fick jag en kommentar om objektifiering av kvinnor. Men det går ju åt båda hållen, på lite olika sätt. Jag ska nu visa hur vi män som är så rädda om våra magrutor att vi skyddar dem med ett mjukt lager fett kan gå tillväga för att gå från sunk till hunk. Lika fräscht som ett par silikonbröst.

20130311-224143.jpg

Annonser

3 thoughts on “Instant sixpack

  1. Kan bli intressant om de retar upp Janne rejält. Då kommer de få se på grävande journalistik, men det är deras byk som kommer fram.

    Det spelar f ö ingen roll att han är en vit man. Alla får skit som inte håller med. Vita män, såklart. Blondinbella för att hon inte är tillräckligt vänster och sunkig. Sakine Maddon för att hon inte köper deras medelklassofferkofta rakt av och är otacksam. Alla som inte är med, är emot. I en svart-vit värld.

    • Nån hade grävt fram en Aftonbladet-artikel om allt hot och hat som Evin Rubar fick utstå på sin tid. Och det var inte män som stod för hatet om man säger så. Vissa glömmer fort.

      • Jag tror du skrev fel nu. Jag tror du avsåg att skriva berättigad kritik mot en fullkomligt saklös och oseriös ”dokumentär”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s