Gubbslemsdebatten som ljudfil

Kristianstadsbladet bjuder idag på ett scoop av riksintresse, när deras reporter Inga-Lill Bengtsson som satt i publiken lägger ut den hittills enda kända dokumentationen av ‘årets mediahändelse’.

Jag tror detta inlägg i sin tur blir ett litet scoop i bloggosfären.

Debatten i sin helhet

20130319-130256.jpg

Annonser

10 thoughts on “Gubbslemsdebatten som ljudfil

      • Bara ett tips om någon har möjlighet att spara ned filen. Man vet aldrig när den försvinner igen och lika bra att försäkra sig om att den finns någonstans. Någon som hunnit lyssna på hela och finns det i så fall stöd för att Janne härskarteknikar skiten ur Svedland?

  1. Man tackar för den här länken.

    Man kan bara konstatera att alkohol, medicin och twitter är en dålig kombination, mymlan. Håll dig borta från minst en av dom.

  2. Jag har lyssnat igenom hela nu och hela panelen – inkl Sveland – ger ett seriöst intryck. Dock vägrar hon som sagt att debattera (Könskriget, ”män är djur”) vilket man får anse som ett minus i det aktuella sammanhanget (däremot förstår jag helt och fullt att hon inte vill vara med i SVT Debatt). Josefsson är som han brukar, jävligt på och obenägen att ljuga eller släta över. Sista minuten blir det pinsamt när någon berusad(?) kvinna rycker en mick, säger något om ”gubbslem” och får med sig en del av publiken i babianskall.

  3. Ping: Fascistisk feminism | Bashflak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s