Play it safe

Jag hade egentligen tänkt skriva något långt och seriöst idag, men än en gång har tiden gått till att läsa och kommentera på andra bloggar. Det har varit full rulle i bloggosfären och jag kan framför allt rekommendera Toklandets debatt med feministen Malin Michea om mansrollens (påstådda) koppling till våldtäkter, som började på twitter igår, fortsatte med Micheas krönika på Source där hon är redaktör och kulminerade på Toklandets blogg där Michea själv deltog flitigt. Kommenteras även av Erik på Genusdebatten i två inlägg: del ett och del två. Ett tidigare inlägg jag själv skrivit på detta ämne hittas här.

En annan intressant diskussion pågår med nya välartikulerade bloggaren Hanna Kjellberg, som i sitt senaste inlägg ger sin definition på vad hon tycker feminism är. Manosfären håller förvisso inte med henne om särskilt mycket, vilket bl.a. kan utläsas i Bittergubbens och Aktivarums repliker, men eftersom hon har så artig framtoning och god intellektuell kapacitet, så finns där potential för många givande diskussioner framöver.

Men eftersom mitt eget planerade inlägg skjuts på framtiden, så kommer här istället ett litet pryltips för mannen som redan har allt:

2 tankar på “Play it safe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s