Sprätta fittan

Visst känns titeln inbjudande? Sprätta fittan. Är det inte något vi alla gått och längtat efter att göra, med alla de där småpåvarna till kvinnor som försöker styra våra liv? Ni vet den där engelskalärarinnan som gav dig lägre betyg för att du inte höll med om de vänsterradikala åsikter hon envisades med att baka in i undervisningen? Eller bitchen som hånskrattade och förnedrade dig när du försynt bad om en tryckardans på skolbalen? Eller socialprussiluskan som ville ta ifrån dig dina barn för att du hade en Slitz-tidning på soffbordet och tre backar pilsner i kylen? Och då har jag ännu inte nämnt exet, den förbannade subban som… Ja, jag behöver inte rabbla längre än så. Visst vill du det? Smaka på orden igen. Sprätta. Fittan. Att med blankt stål göra upp med det förhatliga matriarkatet. Tänk dig scenen i ditt huvud…

Genuint obduktionsprotokoll från polisutredningen om Jack the Ripper 1888

Genuint obduktionsprotokoll från polisutredningen om Jack the Ripper i London 1888

Men nej, något känns inte rätt, för att uttrycka saken milt. Så gör man helt enkelt inte. Det strider mot allt vett och sans, alla de värderingar som vi bygger vår civilisation och vår demokrati på. Förmodligen strider det mot en eller annan evolutionärt betingad instinkt också. Om någon uppmanade oss till att sprätta fittan, skulle vi ställa oss bakom det budskapet då? Knappast, vi skulle förmodligen ta djupt avstånd och kanske säga upp bekantskapen för evigt. Kanske även blanda in rättsvårdande eller psykiatriska institutioner?

Om då en organisation som uppbär miljontals kronor i skattestöd och fungerar som remissorgan för regeringen spred budskapet att sprätta fittan via sina officiella kanaler, skulle händelsen då gå obemärkt förbi i alla de stora medierna? Visst skulle de berörda ministrarna ställas mot väggen och tvingas svara på besvärande frågor om det hände? Men nu när det faktiskt har hänt, med enda skillnaden att uppmaningen gäller att stympa en helt annan könsdel, så är det dödstyst. Misandrin är så normaliserad i samhället att ingen reagerar ens för de värsta avarterna, trots att de kommer från högsta ort. Det är ju ingen omogen liten tonåring som skrivit Klippa kuken på fyllan, utan en representant för den politiska gräddan, mitt på blanka dagen. Endast bloggaren En stilla undran har uppmärksammat händelsen och har jobbat en del på Twitter med att informera världen om skandalen. Detta inlägg syftar till att hjälpa till på traven.

Klippa kuken

Fler blogglänkar: Ekvalist , Toklandet, Susanna Varis, Kimzha Bremers Bodega

SCUM

19 tankar på “Sprätta fittan

 1. Bra att du sprider detta Bashflak. Är som sagt var sanslöst att en skattefinansierad verksamhet tycker att det är helt ok att göra ett inlägg om att skära av kuken.

 2. SKL är inte vilka feminister som helst. Det här kommer från absoluta toppen! SKL är att likställa med en feministfackföreningarnas organisation (jämför LO), då de är paraplyorganisation för en hel drös med kvinnoorganisationer som tillsammans håvar in oerhörda mängder skattepengar varje år. Måste vara minst tresiffriga belopp. Men SKL är alltså de som sitter i toppen på hela rasket. Remissorgan för socialdepartementet dessutom. Och deras variant av jämställdhet är alltså ”klippa kuken”. Det skulle behövas en utrensning som heter duga.

  Å andra sidan vet jag redan att det aldrig kommer att bli någon. De här människorna har backning långt upp i globalisteliten och är tillsatta för att syssla just med sådana här saker. Någon kan dock få sig en smäll på fingrarna för att de avslöjade sig genom att göra det så öppet.

  • Tack för förtydligandet.

   Det är just därför jag reagerade så starkt och krävde svar från dem. Det är mao inte en ensam tonåring som just blivit marxistfeministisk reolutionär och vill bidra i kampen.

   Tänk om LO hade gått ut med samma bild. Riksmedia hade huggit som utsvultna pirayor.

   • Ja, Stig Malm skulle liksom inte kommit undan med ‘Fittstim’ om han skyllt på att han sagt det privat. Men Seher Yilmaz på Unionen kunde ursäkta sina misandriska krönikor på Nyheter24 med just det, att hon skrev dem privat, trots att faktarutan intill krönikan talade om att hon jobbade för Unionen.

 3. Pingback: Feminismen säger: Klipp kuken! « Toklandet

 4. Pingback: Sveriges Kvinnolobby utmärker sig | Susanna's Crowbar

 5. Pingback: En feminism bortom förnuft och anständighet | Kimhza Bremers Bodega

 6. Äh men kom igen, sprätta fittan? Spräng fittan låter lite mera piffigt, eller om man inte vill vara så där vit och svensk (dvs tråkig som havregrynsgröt). Så kan man alltid säga abooooo shoo bree kutta muttan yalla snitta fitta!

 7. Pingback: Klipp kuken! Jämställdhetsfeministern stöder Sveriges Kvinnolobby | Jämställdhetsfeministerns blogg

 8. Pingback: Dags att klippa kuken | En stilla undran

 9. Pingback: Sveriges Kvinnolobby om Nordiskt Forum 2014: Dags att klippa kuken | Aktivarum

 10. Nu är det avslöjat vad klippa kuken bruden heter, ******* *****

  Editerat av Bashflak: Jag ser ingen anledning att hänga ut gräsrötter, det är de stora fiskarna, som har det här hatet som levebröd, jag vill åt. Och deras namn vet vi redan, t.ex. Gertrud Åström. Och Sabuni, som beviljade bidraget till den konferens som marknadsförs med Klippa Kuken.

 11. Pingback: Tunisiens grundlag jämställd före Sveriges | Bashflak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s