Fjortisgubbar

Idag fick jag en kommentar från en i bloggvärlden välkänd Södermalmsbo som inleddes så här:

Ännu ett tecken på att det sitter en liten tonårsflicka bakom denna blogg. Du använder inte bara samma metoder som tonårsflickor du sitter och påstår en massa skit om småtjejer! Är du en tjej? Vad i helvete vet en medelålders gubbe om hur flickor och deras ideal ser ut? (Ökänd Södermalmsbloggare i mitt kommentarsfält)

Så jag tänkte posta ett videoklipp på samma tema, hur det kan låta när medelålders gubbar beter sig som illvilliga fjortisar. Håll till godo!

8 tankar på “Fjortisgubbar

  • Lika duktigt på att klippa och klistra kommentarer som Trollan och Aktivarum. Är det inte jobbigt att sitta och prata med sig själv på alla dina bloggar? Måste vara ett heltidsarbete!

   Tack annars för omtanken kring ert bekymmer över min påstådda situation som inte haft något med nånting att göra.

   Kvinnor i min ålder har annars inga som helst problem att dessutom få män som är mycket yngre än dem själva, intelligenta och mycket snygga. Troligen i motsats till många av de ljusskygga manliga jämställdisterna som inbillar sig att deras feta plånböcker har all betydelse.

   Ni skulle dessutom egentligen kunna använda er av en uppblåsbar Barbara. Du vet en död plastdocka som sitter och gapar lite, som ni sedan kan ligga och jucka mot utan protester. No brain no pain som det heter!

 1. Vad du än gör Bashflak, radera inte alla dessa ”guldklimpar” ifrån din ”beundrarinna”. Samla ihop dom alldra bästa och ge ut i bokform. Dom eventuella inkomsterna finansierar du din blogg med, gör någonting kul och gärna exklusivt ( VIKTIGT, tag bilder och lägg ut på bloggen), resten donerar du till ideella föreningar som jobbar med pojkar/män som har problem. Tänk vad snopen hon skulle bli!
  ;-D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s